Slide background

Velkommen til Haier

Haier Norge er din kvalitetsleverandør av varmepumper tilpasset norske forhold. Alle produktene er nøye testet og kvalitetssikret for å kunne garantere at de fungerer godt ned til 25 minusgrader. Vi er så sikre på kvaliteten til våre produkter at vi tilbyr 7 års garanti.

I Haier Norge er vår filosofi enkel. Vi skal tilby varmepumper av topp kvalitet tilpasset kaldt klima til uslåelige priser. Haier er en relativt ny leverandør i Norge, men på verdensbasis er vi store. Det produseres ca 15 millioner varmepumper i året, og blant annet på det amerikanske markedet er vi nummer 1.

For å sikre deg som kunde en god og enkel opplevelse ved bestilling av Haier varmepumper har vi ett nettverk av lokale dyktige leverandører med lang erfaring.

Haier er en av verdens største produsenter av brun- og hvitevarer, og produserer ca. 15 millioner varmepumper i året. Haier er nr. 1 i USA.
Med en slik gigant i ryggen er vi trygge på produktet og er stolte av å kunne lansere en topp moderne varmepumpe spesiallaget for det norske markedet.

På grunn av direkte import, liten administrasjon, og ingen overprising kan vi tilby markedet et kvalitetsprodukt til uslåelig pris. Vi tror at markedet er klar for en utfordrer! Vår filosofi er enkel: Blant de beste produktene på markedet, best på pris i sine klasser, ekstremt god service i alle ledd og lang garantitid på hele 7 år. Har du lyst til å bli med på laget eller bestille varmepumpe av oss, så ta kontakt!

Haier Group har er arbeidsgiver for over 50 000 mennesker på sine 16 fabrikkparker rundt om i verden. Haier Group er nest størst i verden i produksjon av brun og – hvitvarer, og har globalt over 58 000 forhandlere.

Haier Group står for nyskapning, kvalitet og ypperlig design. Haier Group har mottatt en rekke globalt anerkjente priser som følge av sin produktutvikling og nyskapning.

Haier Group sine innovative produkter topper statistikkene på energibesparing, og fått bestselgerpriser i en rekke land.

Haiers suksesshistorie er kundetilfredshet. Omfanget av verdier, streben etter å forbedre sine produkter for å gjøre kundens liv lettere er en av målsettingene. Dette skal oppnås med engasjement, kunnskap og samhandling. Dette er hjerte i kundefilosofien.

Hovedselskapet ble etablert i Kina for 26 år siden. Siden den gang har selskapet blitt en av de fire største leverandørene av hvitevarer i verden. Haier har oppnådd 30 % markedsandel innen det kinesiske markedet innefor sine fokusområder, og er til eks inne i 12 av de 15 størske forhandlerkjedene i Europa, og de fleste i Amerika. Omsatte i 2005 for $ 12.8 billioner.(1 billion=1 milliard)

Fokusområdene er digitale hjemmeløsninger, it, mobiler, dvd, air-conditioner, kjøkkenutstyr, soft-wear, logistikk, forskning, farmasøytisk virksomhet, eiendom, vaskemaskiner, kjøleskap, tv, finans og produktutvikling, for å nevne noe.

Haier besitter i dag over 7000 patenter og 589 lisenser. 15 industribedrifter finnes i Kina, og 30 bedrifter er lokalisert utenfor landet. I alt er det 8 designsenteret fordelt over kloden.

Bedriften er ledende på organisasjon og bedriftsutvikling, og brukes som skoleeksempel på de store anerkjente universitetene i Lousanne, Kobe og Harward.

Som følge av sin produktutvikling og nyskapning har Haier sine produkter vunnet en rekke industripriser og toppet tatistikkene på energibesparing og fått bestselgerpriser i en rekke land.

Haiers suksesshistorie er kundetilfredshet. Omfanget av verdier, streben etter å forbedre sine produkter for å gjøre kundens liv lettere er en av målsettingene. Dette skal oppnås med engasjement, kunnskap og samhandling. Dette er hjerte i kundefilosofien.

I løpet av 26 år har Haier gradvis utviklet aktiviteter og produkter som er tilpasset og fokusert på enkeltindividet. Haier baserer sin skala av verdier på kundetilfredshet, og på brede coorporative mål for å vinne kundens hjerte!

Bevis for dette er ekstra store kjøleskap for store Pakistanske familier, vaskemaskiner som vasker ekstra forsiktig for delikate sarte sarier i India,
ekstra sterke frysemuligheter i produkter som skal til Afrika, og nå utvikles en varmepumpe spesielt til det norske markedet!

Kontakt

Send oss en e-post.