De viktigste punktene man bør vurdere før man går til innkjøp av varmepumpe.

Spar opp mot 2/3 av fyringsenergien

Haier varmepumper har blandt markedets beste virkningsgrad med en SCOP verdi på hele 5,52! Dette betyr at 4,52kW er ren netto varmeenergi til oppvarming av din bolig. En kraftig varmepumpe som er riktig dimensjonert i forhold til behov sparer 2/3 av energien.

Frisk og ren luft med varmepumpe

Spredningen av bjørkepollen er kraftigere enn noensinne. 1,4 millioner nordmenn er plaget av astma og allergi. Vi leverer deg nettopp den varmepumpen som kan rense luften og gjøre pollensesongen mer levelig.

Tenk miljø

Tidligere var det panelovnene som sørget for at vi hadde det varmt og godt i hjemmet. Varmepumper er et ypperlig bidrag til å redusere energiforbruket. Dette fører til mindre utslipp av skadelige klimagasser.

Montering av varmepumpe

Nye regler stiller strengere krav til de som installerer varmepumpe. Dette gjelder alle varmepumper uansett størrelse. Myndighetene stiller nå grav til at alle installatører skal være F-gass sertifikat.

Hvordan virker en varmepumpe

De vanligste varmepumpene kalles luft til luft-varmepumper. Varmepumpen henter varmen som allerede finns i omgivelsene.

Gratis varmepumpebefaring

Haier har rundt autoriserte varmepumpe forhandlere over store deler av landet. For deg som kunde er det en stor fordel å vite at du handler av en Haierforhandler. Det betyr at du får en sertifisert og godkjent installasjon av en kurset montør.
Kontakt

Send oss en e-post.